„Vertikalna tehnologija vrtiljaka“ - preprosto briljantna

Hänel Rotomat® za industrijo

Kompaktna zasnova Hänel Rotomat® ustvari do 60 % več prostora za shranjevanje.

Optimizirani postopki, večja fleksibilnost, nižji stroški

Racionalizacija, znižanje stroškov, učinkovitost:  sodobne organizacije morajo pri skladiščenju izpolnjevati vse te zahteve!

Hänel Rotomat® je kompakten sistem za shranjevanje in oskrbo, ki se optimalno prilagaja vašim potrebam. Ponuja do 60 % večjo kapaciteto za shranjevanje na enakem območju tlorisa kot sistem miniload ali običajni regal.

En pogled na Hänel Rotomat® jasno pokaže njegove prednosti. Večfunkcijske vsebnike je možno prilagoditi, da ustrezajo inventarju. Zelo raznolike artikle boste lahko shranili brez izgube prostora! Prilagojen vsebniki v večnamenskih nosilcih zagotavljajo tudi boljšo porabo prostornine pomnilnika.

Zmogljivost vašega skladiščenja lahko s Hänel Rotomat® prilagodite korak za korakom. Enote lahko dodajate, razširite ali ločite.

Hänel Rotomat® bistveno izboljša učinkovitost dela vaših zaposlenih. Časi iskanja blaga se močno skrajšajo. Več ljudi lahko hkrati uporablja več vrtiljakov in izvaja opravila. Hänel Rotomat® vnaša decentralizirano skladiščno pravico v vašo proizvodno halo.

Hänel Rotomat® vrtiljak za shranjevanje - prednosti, ki govorijo same zase

Vrhunska tehnologija „Made by Hänel“

Leta 1953 je Gerhard Hänel ustanovil podjetje za pisarniško opremo „Hänel Bürosysteme“. Leta 1957 je podjetje Hänel že serijsko proizvajalo sisteme po načelu vrtiljaka. Bili so prvi tovrsten proizvajalec v Evropi. Danes sisteme Rotomat® in Hänel Lean-Lifts® proizvajajo v treh proizvodnih obratih in jih izvažajo po vsem svetu. Hänel ima distributerje v več kot 50 državah. Inovacije in zmogljivosti, dinamika in ideje, nove tehnologije in timski duh so Hänel postavili na mesto enega vodilnih ponudnikov sistemov za shranjevanje in organizacijo. 

Do 60 % več skladiščne zmogljivosti

Industrijski vrtiljak Hänel Rotomat® izkorišča razpoložljivo višino prostora in zaradi kompaktne zasnove ustvari do 60 % več prostora za shranjevanje. Drag skladiščni prostor uporabite mnogo učinkoviteje.

Hitreje opravljeno delo

Hänel Rotomat® vrtiljak za shranjevanje pripelje blago v območje za iskanje v samo nekaj sekundah.

Ergonomski

Nič več prepogibanja, plezanja po lestvi ali hoje na dolge razdalje za iskanje in shranjevanje delov ali izdelkov. Zahtevani artikli se samodejno pripeljejo in so dostopni na optimalni višini.

Zavezani smo k varovanju okolja

Samoumevno je, da proizvodnja v naših treh obratih ustreza najnovejšim okoljskim smernicam. Uporabljamo samo okolju prijazne materiale, ki jih je mogoče reciklirati.

Prava odločitev

Če želite izboljšati svoj pristop k intralogistiki in zmanjšati stroške, se vsekakor najprej pogovorite s Hänelovimi strokovnjaki. Prisluhnili vam bomo in razvili vašo lastno, po meri oblikovano rešitev za intralogistiko.