Proizvajalec škatel in sortirnikov za skladiščenje

Produkti iMilani

Visokokakovostne plastične škatle za shranjevanje

iMilani

Široka paleta plastičnih zabojnikov in škatel za logistiko in manipulacijo blaga v skladiščih, delavnicah in delovnih okoljih.

Škatle NEXIT

iMilani NEXIT

NEXIT popolnoma ustreza vsem vrstam notranjega ravnanja, od avtomatiziranih valjčnih transporterjev do pozicioniranja z roboti.
PREBERI VEČ

Zložljive škatle KRONOS

iMilani KRONOS

Zložljive škatle KRONOS so opremljene s čvrstim robom za zlaganje in rebrastimi zunanjimi stenami na točkah največje obremenitve.
PREBERI VEČ

Zaboji DELTA

iMilani DELTA

Zaboji serije Delta imajo strukturo prisekanega stožca, kar omogoča stabilno in varno zlaganje pri polni obremenitvi. Ko so prazne, jih je mogoče vstaviti eno v drugo, kar ima za posledico 70-odstotno zmanjšanje prostornine.
PREBERI VEČ

Sortirniki RK

iMilani RK

RK zabojniki za skladiščne sisteme so idealni za shranjevanje rezervnih delov in manjših predmetov. Njihovo notranjost je mogoče razdeliti na več predelov s pomočjo pregrad iz prozornega polistirerja.
PREBERI VEČ

Sortirniki COMPAT

iMilani COMPAT

Zabojniki COMPAT vam omogočajo, da imate vsebino vedno pri roki in na vidnem mestu, zaradi česar jih je enostavno izvleči. Te škatle je mogoče stabilno in varno zložiti, material pa je prav tako lahko dostopen, tudi če so ena na drugi.
PREBERI VEČ

Sistem sortirnikov PRACTIBOX

iMilani PRACTIBOX

Sistem PRACTIBOX omogoča skladiščenje raznovrstnih artiklov na manjši površini.
PREBERI VEČ

iMilani NEXIT

Popolnoma ustreza vsem vrstam notranjega ravnanja, od avtomatiziranih valjčnih transporterjev do pozicioniranja z roboti.

iMilani KRONOS

Opremljene s čvrstim robom za zlaganje in rebrastimi zunanjimi stenami na točkah največje obremenitve. Do 75 % zmanjšanje prostornine.

iMilani DELTA

Stabilno in varno zlaganje pri polni obremenitvi. Mogoče jih je vstaviti eno v drugo, kar pomeni 70 % zmanjšanje prostornine.

iMilani RK

Idealni za shranjevanje rezervnih delov in manjših predmetov. Notranjost RK je mogoče razdeliti na več predelov s pomočjo pregrad.

iMilani COMPAT

Omogočajo, da imate vsebino vedno pri roki in na vidnem mestu, zaradi česar jih je enostavno izvleči.

iMilani PRACTIBOX

Skladiščenje raznovrstnih artiklov na manjši površini.