Intralogistika v novi dimenziji

Hänel Multi-Space®

3-osni sistem za shranjevanje artiklov

Največja prilagodljivost

Z uvedbo Multi-Space® Hänel optimizira princip 3-osnih sistemov za shranjevanje. Poleg številnih prednosti Hänelove tehnologije Lean-Lift® ponuja Hänel Multi-Space® največjo prilagodljivost, hitrost in izkoriščenost prostora.

Zahvaljujoč svoji najsodobnejši tehnologiji lahko Hänel ponudi 3-osni sistem za shranjevanje, ki je širok več kot 9 m. Hänel Multi-Space® lahko celo spreminja svojo širino in višino, da zadosti kasnejšim potrebam – nova funkcija podjetja Hänel! Tudi število dostopnih točk je spremenljivo in ga je mogoče kadar koli spremeniti. Skupaj z različnimi širinami in globinami posode to daje najbolj raznolike možnosti kombiniranja.

Optimalna izraba prostora

Spremenljiva razporeditev dostopnih odprtin omogoča optimalno integracijo v že obstoječe skladiščne prostore. Prej nedostopna območja je mogoče brez težav integrirati v koncept skladiščenja. Profil reže Hänel v kombinaciji z večnamenskimi posodami Hanel je idealen predpogoj za kompaktno, po višini optimizirano shranjevanje.

Prihranjen čas

Brez čakanja – en operater lahko opravi prevzem naročil na dveh dostopnih točkah! Pri enotah z dvema dostopnima odprtinama lahko uporabniki hkrati pridobivajo na eni in shranjujejo na drugi!

Hänel Multi-Space® - prednosti, ki govorijo same zase

Vrhunska tehnologija „Made by Hänel“

Leta 1953 je Gerhard Hänel ustanovil podjetje za pisarniško opremo „Hänel Bürosysteme“. Leta 1957 je podjetje Hänel že serijsko proizvajalo sisteme po načelu vrtiljaka. Bili so prvi tovrsten proizvajalec v Evropi. Danes sisteme Rotomat® in Hänel Lean-Lifts® proizvajajo v treh proizvodnih obratih in jih izvažajo po vsem svetu. Hänel ima distributerje v več kot 50 državah. Inovacije in zmogljivosti, dinamika in ideje, nove tehnologije in timski duh so Hänel postavili na mesto enega vodilnih ponudnikov sistemov za shranjevanje in organizacijo. 

Nova definicija tehnologije vertikalnega dviga

S Hänel Multi-Space® vam ponujamo prvovrsten, visokotehnološki sistem za organizacijo skladiščenja in rokovanje z materiali, ki prihrani čas, prostor za shranjevanje in stroške ter omogoča veliko bolj učinkovit potek dela.

Hitreje opravljeno delo

Hänel Multi-Space®  pripelje blago v območje za iskanje v samo nekaj sekundah.

Ergonomski

Nič več prepogibanja, plezanja po lestvi ali hoje na dolge razdalje za iskanje in shranjevanje delov ali izdelkov. Zahtevani artikli se samodejno pripeljejo in so dostopni na optimalni višini.

Zavezani smo k varovanju okolja

Samoumevno je, da proizvodnja v naših treh obratih ustreza najnovejšim okoljskim smernicam. Uporabljamo samo okolju prijazne materiale, ki jih je mogoče reciklirati.

Prava odločitev

Če želite izboljšati svoj pristop k intralogistiki in zmanjšati stroške, se vsekakor najprej pogovorite s Hänelovimi strokovnjaki. Prisluhnili vam bomo in razvili vašo lastno, po meri oblikovano rešitev za intralogistiko.