O podjetju

Kakovost HÄNEL in REMMERT

Zakaj izbrati nas

Technotron d.o.o. je pooblaščeni zastopnik avtomatiziranih skladiščnih sistemov Hänel.

Naše poslanstvo je združiti najboljše strokovnjake in izvajalce na področju industrijske avtomatizacije in intralogistike. Naša izkušena in predana ekipa partnerjem zagotavlja dolgoročen odnos zaupanja. Postati želimo vodilni v regiji na področju avtomatizacije in intralogističnih procesov.

Dober načrt je pol uspeha

Ko se lotevate novega projekta, je izjemno pomembno, da vam ob strani stojijo izkušeni strokovnjaki. Od nas lahko pričakujete konkretno predstavitev in jasno razlago, ki vključuje tudi odprto razpravo o vseh potencialnih pasteh in težavah. Tak pristop zagotavlja boljšo izvedbo projekta, s čimer prihrani vaš dragoceni čas in sredstva.

Celosten pristop

Naši projektanti so strokovno usposobljeni na različnih področjih, zato vam lahko ponudimo celovite rešitve, ki vključujejo vgradnjo mehanizacije, avtomatizacijo vašega skladiščenja in ustrezno programsko opremo.

Učinkovita izvedba

Vsak projekt je kompleksen splet različnih sočasnih aktivnosti, ki morajo delovati v harmoniji. Le tako bo cilj dosežen v želenem času, z načrtovanimi stroški in seveda zahtevano stopnjo kakovosti. Vse vaše zahteve jemljemo zelo resno. Nalog se lotevamo z vso predanostjo.

Vse pod eno streho

Pri nas dobite vse pod eno streho. Najboljši materiali, tehnologija in profesionalen kader zagotavljajo kakovost izvedbe in delovanja vaših rešitev. Neposredno sodelovanje med projektanti in izvajalci je naša močna konkurenčna prednost. V projekt se lahko vključimo v fazah, ko nas potrebujete, ali pa pri nas dobite rešitev “na ključ”.

Close Menu