O podjetju

Kakovost Hänel in Remmert

Zakaj sodelovati s podjetjem TECHNOTRON?

Tehnicna_podpora_24_7

Tehnična pomoč 24/7

Zavedamo se, da je takojšna odzivnost ključna za dolgoročno poslovno sodelovanje. Zato se trudimo, da na vaša vprašanja odgovorimo kar se da hitro. Dosegljivi smo na 041 240 140 in prek info@technotron.si.

Licencirani_serviserji

Licencirani serviserji

Vsi naši serviserji so strokovno usposobljeni s strani pristojnih inštitucij. Ob upoštevanju navodil za uporabo ste lahko prepričani, da bo vaša naprava postavljena in tudi servisirana brezhibno.

Hitra_dobava_rez_delov

Hitra dobava rezervnih delov

Zavedamo se, da je razpoložljivost rezervnih delov bistvena za nemoteno obratovanje sistemov, ki jih zastopamo. Zato stremimo k najhirejši možni dobavi rezervnih delov.

Periodicno_vzdrzevanje

Periodično vzdrževanje

Da neprestano izpolnjujemo najstrožje standarde kakovosti opravljenih storitev, izvajamo in evidentiramo strokovna vzdrževanja sistemov. 

Dvig_dodane_vrednosti

Dvig dodane vrednosti

Rešujemo izzive v vaših poslovnih prostorih in predvsem skladiščih. Produkti znamk, ki jih zastopamo, močno pripomorejo k izkoristku skladiščnih kapacitet, boljšemu rokovanju s skladiščenim materialom in večji preglednosti nad njim.

Hiter_odziv

Hiter odziv

Naj bo povpraševanje, servis ali svetovanje – pri svojem delu se trudimo biti kar najbolj ažurni. Na vaše vprašanje bomo zagotovo odgovorili.