Hänel Rotomat® za pisarne

Racionalizacija, zmanjšanje stroškov, učinkovitost

Sistemi, optimizirani za vložitev za pisarno in upravo

Številne pisarne se danes zanašajo na brezpapirno obdelavo dokumentov in drugih zapisov. Kljub temu trendu pa je treba izvirnike številnih dokumentov še vedno arhivirati in zaščititi pred nepooblaščenim dostopom. 

Hänel Rotomat®, ki se je izkazal kot odličen sistem za shranjevanje v industriji, je tudi idealna rešitev za arhiviranje in obdelavo dokumentov v sodobni pisarni.

S pisarniškim vrtiljakom Hänel Rotomat® vam ponujamo fleksibilen sistem organizacije in arhiviranja, ki se optimalno prilagaja vašim potrebam. 

Nešteto podjetij uporablja Hänel Rotomat® za shranjevanje pisarniškega materiala in potrebščin.  Kompaktna zasnova omogoča do 60 % večjo zmogljivost shranjevanja na majhnem delu tlorisa skozi učinkovito izrabo razpoložljive višine prostora.

Pisarniški vrtiljak iz podjetja Hänel v nekaj sekundah pripelje zahtevane dokumente k osebi, ki jih potrebuje. Poenostavi delo vaših zaposlenih in prihrani njihov čas, da se lahko osredotočijo na druge naloge.

Hänel Rotomat® za pisarne - koristi, ki govorijo same zase

Vrhunska tehnologija „Made by Hänel“

Leta 1953 je Gerhard Hänel ustanovil podjetje za pisarniško opremo „Hänel Bürosysteme“. Leta 1957 je podjetje Hänel že serijsko proizvajalo vrtilne sisteme po načelu Ferris wheel. Bili so prvi tovrsten proizvajalec v Evropi. Danes sisteme Rotomat® in Hänel Lean-Lifts® proizvajajo v treh proizvodnih obratih in jih izvažajo po vsem svetu. Hänel ima distributerje v več kot 50 državah. Inovacije in zmogljivosti, dinamika in ideje, nove tehnologije in timski duh so Hänel postavili na mesto enega vodilnih ponudnikov sistemov za shranjevanje in organizacijo. 

Hitreje opravljeno delo

Rotomat® pisarniški vrtiljak iz podjetja Hänel v nekaj sekundah pripelje datoteke k vam.

Do 60 % boljši izkoristek prostora

Rotomat® pisarniški vrtiljak Hänel izkorišča razpoložljivo višino prostora, zato njegova kompaktna zasnova ustvarja do 60 % večjo zmogljivost vložitve. Drag pisarniški prostor je učinkoviteje uporabljen in tako prihranite denar.

Ergonomski

Nič več prepogibanja, plezanja po lestvi ali hoje na dolge razdalje za iskanje in arhiviranje zapisov. Dokumenti se samodejno pripeljejo in so dostopni na optimalni višini.

Zavezani smo k varovanju okolja

Samoumevno je, da proizvodnja v naših treh obratih ustreza najnovejšim okoljskim smernicam. Uporabljamo samo okolju prijazne materiale, ki jih je mogoče reciklirati. S funkcijo inteligentnega upravljanja z energijo Hänel EcoMode® lahko Hänel pisarniške vrtičke preklopite v različne pripravljenosti. To omogoča zmanjšanje porabe energije na minimum. Naši strokovnjaki nadaljujejo z razvojem Hänel EcoConcept in nadgrajujejo energetsko učinkovite rešitve za pisarniške in industrijske sisteme za skladiščenje Hänel.

Prava odločitev

Če želite izboljšati organizacijo svoje pisarne in zmanjšati stroške,  se vsekakor najprej pogovorite s Hänelovimi strokovnjaki. Prisluhnili vam bomo in razvili vašo lastno, po meri oblikovano rešitev za organizacijo dokumentov.

Close Menu