Vertikalni sistem za skladiščenje po sistemu ekstraktorja in polic

Hänel Lean-Lift®

Prednosti sistema

Hanel_Lean-Lift__prilagajanje

Prilagodljivost polic po višini

Hanel_Lean-Lift_Visina_skladiscenja

Hitrost dostopanja do artiklov

Hanel_Lean-Lift_LED

LED prikazovalnik pozicije

Hanel_Lean-Lift_Skeniranje

Direkten priklic artikla

Hänel Lean-Lift® je prvovrsten visokotehnološki sistem za organizacijo skladiščenja in prevzem blaga, kar prihrani čas, prostor za shranjevanje in stroške.

Glavne funkcionalnosti HÄNEL Lean-Lift®-a se kažejo med drugim:

Samodejno „visoko skladišče v omari“ Hänel Lean-Lift je racionalizacija skladiščenja in zaščita blaga v enem. V središču tega zaprtega sistema je računalniško krmiljeno dvigalo za pozicioniranje – “ekstraktor”. Pred in za njim so vsebniki oz. police za shranjevanje. Tukaj se izdelki shranjujejo v razdelkih, optimiziranih po višini. Do shranjevalnih mest se dostopa samodejno pod elektronskim nadzorom s pomočjo ekstraktorja, ki shrani ali naloži želeni vsebnik. Blago se nato dostavi na območje za iskanje na pravilni ergonomski višini. 

To domiselno načelo najde uporabo v najrazličnejših panogah. Uporablja se v sektorjih medicinske tehnologije in elektrotehnike (za katere so možne različice ESD) ter tudi v avtomobilski, letalski in farmacevtski industriji ali v strojništvu, pri maloprodaji ali grosistični dejavnosti. Lean-Lift® je idealen kot kratkotrajno skladišče, za odpremo, proizvodnjo ali trgovino.