Hiter in nadzorovan dostop do inventarja

Hänel Lockomat®

SIstem varovanja inventarja in preprečevanje nepooblaščenega dostopa

Varnost, sledljivost in vsestranskost

Hänel Lockomat® je zasnovan na podlagi preizkušenega načela vrtiljaka, dodaja pa mu varen in praktičen sistem varovanja inventarja ter preprečevanja nepooblaščenega dostopa do le-tega.

Vratca posameznih razdelkov, ki se odpirajo ročno ali samodejno, zagotavljajo dostop brez napak. Uporabnik svojo pooblastilo dokaže z identifikacijskim dokumentom, geslom ali transponderjem in prikaže se uporabniški vmesnik, ki je osebno nastavljen zanj. Iskanje ali vlaganje artiklov poteka s pomočjo šifer ali črtnih kod. Vsa dejanja posameznih uporabnikov v sistemu so sledljiva. Različnim uporabnikom lahko dodelite različna pooblastila. Vaši artikli bodo tako varni, brez težav boste sledili protokolom in pravilom, hkrati pa vam Hänel Lockomat® s hitrim ter praktičnim delovanjem omogoča prihranek časa.

Hänel Lockomat® optimalno izkoristi razpoložljivi prostor. Tehnologija vrtiljaka omogoča do 60 % boljši izkoristek prostora. Sistemi se lahko raztezajo celo skozi več nadstropij.

Hänel Lockomat® - koristi, ki govorijo same zase

Vrhunska tehnologija „Made by Hänel“

Leta 1953 je Gerhard Hänel ustanovil podjetje za pisarniško opremo „Hänel Bürosysteme“. Leta 1957 je podjetje Hänel že serijsko proizvajalo sisteme po načelu vrtiljaka. Bili so prvi tovrsten proizvajalec v Evropi. Danes sisteme proizvajajo v treh proizvodnih obratih in jih izvažajo po vsem svetu. Hänel ima distributerje v več kot 50 državah. Inovacije in zmogljivosti, dinamika in ideje, nove tehnologije in timski duh so Hänel postavili na mesto enega vodilnih ponudnikov sistemov za shranjevanje in organizacijo.

Hitreje opravljeno delo

Lockomat® v nekaj sekundah pripelje artikle k uporabniku. Prihrani čas in omogoča učinkovitejše delo.

Popoln pregled nad inventarjem

Stalni nadzor zalog pomeni, da se je mogoče izogniti pomanjkanju pri oskrbi z materiali. Inteligentni mikroprocesorski nadzorni sistem je mogoče enostavno vključiti v kupčev lastni IT sistem. To zagotavlja, da imate ves čas pregled nad stanjem.

Ergonomski

Nič več prepogibanja, plezanja po lestvi ali hoje na dolge razdalje za iskanje blaga. Artikli se samodejno pripeljejo in so dostopni na optimalni višini.

Zavezani smo k varovanju okolja

Optimalna izraba talne površine. Zgornjih meja za Lockomat® ni. Sistemi se lahko raztezajo celo na več nadstropjih.

​Prava odločitev

Če želite izboljšati svoj pristop k intralogistiki in zmanjšati stroške, se vsekakor najprej pogovorite s Hänelovimi strokovnjaki. Prisluhnili vam bomo in razvili vašo lastno, po meri oblikovano rešitev za intralogistiko.